Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Меню  Новорічний десерт
ІНГРЕДІЄНТИ:300 мл шампанського, для крему: сік 0,25 лимона, 20 г желатину, цукор - 2 ст.л., 1 ст. л. Шампанського, 75 мл вершків жирністю 35%, цукор - 1 ст.л., сік і цедра 1 лимона. СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ: У сотейник налити 100 мл води, покласти цукор і натерту на дрібній тертці цедру лимона. Довести до кипіння. Зняти з вогню, додати лимонний сік і желатин. Ретельно розмішати, щоб желатин повністю розчинився. Процідити розчин через дрібне сито. Влити шампанське. Наповнити келихи, накрити їх плівкою і поставити в холодильник на 2 години. Приготувати крем. Змішати в мисці шампанське, цукор і лимонний сік, влити в вершки і збити до густої піни. Помістити крем в кулінарний мішок і красиво викласти в келихи із застиглим желе.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|