Все візьметься грудками, не лякайтеся – все нормально. Поступово додаємо 1стакан молока і весь час інтенсивно вимішуємо дерев’яною лопаткою, щоб маса стала однорідною. Як тільки вимішали, відразу знімаємо з вогню, додаємо 2 жовтки, солимо, перчимо. Збиваємо 2 білки в міцну піну і акуратно вмішуємо в наше тісто невеликими порціями.
Деко 30*30 см, застеляємо пергаментом, викладаємо тісто, розрівнюємо. Випікаємо 10-15 хвилин до золотистого кольору при 180С°.
Готуємо начинку: куряче філе відварюємо чи запікаємо зі спеціями, подрібнюємо. За бажанням можна додати майонез – і можна вважати, що начинка готова. Можна зробити трохи інакше: готовий охолоджений корж мажу плавленим сиром “Янтар”, присипати зеленню та викладасти м’ясо. Скрутити рулет, зверху обов’язково покласти розділочну дошку, щоб рулет набув гарної форми. Залишаємо на годину, а тоді вже можна різати та подавати до столу.