Зверху просіюємо 75гр.борошна та 75гр.крохмалю, акуратно перемішуємо. Виливаємо на деко (у мене 3030), застелене пергаментом. Ставимо в духовку на 12-15 хвилин при 180С°. Готовий рулет відразу скручуємо гарячим і даємо охолонути. Найкраще загорнути в рушник і так залишити. Ні розпушувача, ні соди не додаємо!
Крем робимо білково-масляний: 100гр.цукру збиваємо із 3 білками до стійких пік. Вершкове масло 100гр. ріжемо на 6-8 кубиків, воно має бути кімнатної температури. Додаємо в білки по кубику, міксер працює на високих обертах. Наступний шматочок масла додаємо після того як попередній розійшовся в білках. Білки відразу втратять трохи об’єму, не лякайтеся, так і треба. Крем має бути блискучий і шовковистий.
Рулет розмотуємо і змазуємо кремом, загортаємо. Тепер прикрашаємо за своїм смаком.