|
№695 від 23.02.2015p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Меню-газета  Паштет Мазовецький
Інгредієнти: 1,5кг свинячої підчеревини нарізаємо шматками і ставимо варити разом із 4 цибулинами, 2 великими морквинами, 0,5ч.л. перцю горошком, 1ст.л. солі. Варимо півтори години. Далі додаємо 500гр печінки, лавровий листочок, варимо ще годину.
Як відварилося, воду злити, всі продукти пропускаємо через м’ясорубку. Під словом всі маються на увазі і морква, і цибуля.
Далі мелену суміш пробиваємо блендером (ну щоб добитися повної ідентифікації з оригіналом), і додаємо 200гр масла кімнатної температури. Лопаткою все гарно вибиваємо до однорідної маси.
Розкладаємо по формочках і ставимо в холодильник. Ось і готов наш паштет. Краще паштет залити зверху розтопленим маслом, тоді він зберігається в холодильнику два тижні.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|