№696 від 02.03.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Кулінарні хитрощіУ кожної вправної господині є свої маленькі кулінарні секрети, якими вона охоче ділиться. Ось і ми вирішили розповісти нашим газдиням кілька таємниць, що допоможуть справитися з нелегкою кухонною роботою. - Якщо змочити манну крупу холодною водою, а потім залити окропом чи гарячим молоком, вона не утворюватиме грудочок. - Під час варіння рису не додавайте цукор – рис від цього твердне. - Кілька краплин олії, доданих до квасолі під час варіння, зроблять її м’якшою. - М’яке та липке тісто можна розкатати, якщо накрити його пергаментним папером. - Ще один спосіб розкатати таке тісто – зробити це пляшкою, у яку налито холодної води. - Хлібні дріжджі дуже добре зберігаються, якщо їх засипати борошном або сіллю. - Дріжджове тісто підійматиметься рівномірно, якщо у нього увіткнути кілька трубочок макаронів. - Якщо ви печете піцу чи інший плаский пиріг, не розкатуйте тісто на всю площу форми, а залишіть невеличкі проміжки до бортиків. Так тісто краще пропечеться. - Якщо ви печете пиріг з фруктами, а особливо з ягодами, то спершу треба посипати тісто білими сухарями. Сухарі вберуть зайвий сік, що виділятиметься за високої температури, тож тісто не намокне і не підгорить.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |