№699 від 23.03.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Кулінарні поради 1. Щоб з лимона отримати побільше соку, перед вижиманням покладіть лимон в гарячу воду на 5 хвилин.2. У воду, в якій вариться рис для пирогів, влийте столову ложку оцту - і рис стане білосніжним, розсипчастим. 4. Якщо додати в сметану трішки молока, вона не згорнеться в підливі. 5. Капусту для начинки, порубавши, спочатку обдайте окропом, а потім залийте на хвилину холодною водою. Гарненько відіжміть і смажте на сковороді. Тоді капуста не втратить колір, не стане коричневою. 6. Коли ви варите картоплю в мундирі, шкірка іноді лопається. Щоб цього не відбувалося додайте у воду кілька крапель оцту. 7. Два шматочки цукру, попередньо розчинені в невеликій кількості оцту, можуть замінити в соусі біле вино. 8. Щоб легше зняти плівку з печінки, намочіть пальці в солі. 9. Щоб відкрита томатна паста не вкривалася цвіллю, потрібно на кришку нанести трохи сухої гірчиці. 10. Для збереження смаку, аромату і кольору свіжих ягід при варінні киселю віджатий з ягід сік не кип’ятіть. Кип’ятіть тільки залиті водою віджаті ягоди і в отриманий сироп додайте цукор і крохмаль. Сік вливайте в готовий кисіль, коли він знятий з вогню. 11. Буряк вариться дуже довго - від 3 до 3,5 години. А можна варити його тільки годину, потім зняти з вогню і поставити на 10 хв під струмінь холодної води. Буряк буде готовий. 12. Моркву можна зберегти протягом декількох місяців, якщо обприскати її водним настоєм сухого лушпиння ріпчастої цибулі.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |