Для маринаду ми змішуємо 0,5л кефіру, 2ч.л. гірчиці, 0,5ч.л. соуса табаско (можна замінити на таку ж кількість меленого червоного перцю), 0,5ч.л. солі. Все змішуємо мисці, Додаємо крильця і залишаємо на кілька годин (краще на ніч).
Далі існує три варіанта: смажимо крильця у фритюрі; запікаємо у духовці; смажимо на мангалі. Який би варіант ви не обрали, головне – довести крильця до готовності.
Поки готуються крила, ми робимо соус “Баффало”: в сковорідці розтоплюємо 60гр. масла, 2ст.л. коричневого цукру (можна брати і звичайний). Коли цукор розтопиться повністю, додаємо 3ст.л. томатної пасти, 100мл води, дрібку червоного перцю, солимо до смаку. Як закипить – додаємо 2 зубочки часнику. Знімаємо з вогню.
Готові крильця викладаємо у миску, додаємо соус “Баффало”, перемішуємо, залишаємо на 5-10 хвилин.
Готуємо соус “Блю-чиз”: 50гр будь-якого сиру з пліснявою (Дор Блю, Дана Блю, можливо хтось візьме і Рокфор), 150мл нежирної сметани або натурального йогурта збиваємо блендером. Виливаємо в соусник, викладаємо крильця на блюдо.