№706 від 14.05.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
“Тертий” яблучний пирігДля сирного шару: 500гр.сиру домашнього 100гр.цукру 1 яйце Яблучний шар: 2 великих яблука
Для тіста: 200гр.масла 100гр.цукру 2ст.л.борошна Перетираємо до крихт масло з цукром і борошном. Розминаємо 500 гр. домашнього сиру із 100 гр. цукру, 1 ст. л. ванільної есенції (хто не лінувався і зробив) і одним яйцем. Натерти на тертушці 2 шт. великих яблук (можна більше, але трохи віджати сік). В форму насипаємо 1/3 від всієї маси крихт, викладаємо всю сиркову масу, знову насипаємо 1/3 крихт, тоді терті яблука, засипаємо залишками крихт і ставимо в духовку на 30-40 хв. при t 180С. Готовий пиріг можна присипати цукровою пудрою.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |