![]() |
№713 від 30.06.2015p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Меню-газета ![]() Куряча пастормаНа одне філе вагою 0,5кг. Філе промиваємо, кладемо в судочок, заливаємо сольовим розчином з розрахунку 1ч.л.солі (без верху) на 1ст.води. Залишаємо на 12 годин в холодильнику. Краще зробити це на ніч. Зранку вмикаємо духовку на 250С° і даємо прогрітися 30 хвилин. Тим часом промокаємо філе серветкою, натираємо часником, приправами. Складаємо навпіл вздовж, обв’язуємо ниткою. Зверху рулет теж натираємо приправами. Кладемо на деко. Ставимо в духовку, тримаємо 20 хвилин, тоді духовку вимикаємо і залишаємо, поки все саме не охолоне (я вимикаю духовку і іду на роботу). Тільки тоді можна відкрити дверцята та вийняти пасторму. Буквально кілька хвилин, і у вас прекрасна, здорова та смачна альтернатива сарделькам, сосискам на вечерю. Крім того пасторма ідеально вписується в салати, а якщо змінювати набір приправ та спецій, у вас кожен раз на столі буде нова страва.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |