Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Меню-газета  Чакапулі
На 6 порції:
- 1кг м’яса (телятина, свинина, баранина)
- 300мл білого сухого вина
- 50гр.вершкового масла (якщо телятина або баранина)
- кінза, естрагон, часник, зелена цибуля так, щоб загальна кількість була 300гр.
- жменя зеленої аличі (можна замінити зеленим виноградом, лимоном, лаймом) приблизно 150гр.
- сіль, перець, хмелі-сунелі, 1/4 стручка гіркого перцю. В цьому рецепті м’ясо краще брати на кості, щоб був наваристим бульйон. Заливаємо м’ясо стаканом води, доводимо до кипіння і тримаємо на середньому вогні 30 хвилин. Далі додаємо вино, трави, спеції, приправи, сіль. Це все тушкуємо близько 50-60 хвилин на середньому вогні.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|