![]() |
№717 від 27.07.2015p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Меню-газета ![]() Фаршировані кальмариЦю страву можна подавати в гарячому вигляді, а можна охолодити, порізати (а вона просто чудово нарізається) і подати як холодну закуску, або в складі рибної нарізки. В будь-якому вигляді це смачно. На 4 порції: - 3 середніх кальмара - 1 середня цибулина - 1 яйце - 50гр.твердого сиру - 1ст.л.панірувальних сухарів - 3-4ст.л. вершків або нежирної сметани - Сіль, перець Все елементарно, чистимо тушки кальмарів, миємо, дві відкладаємо на фарширування. Третю нарізаємо довільно, складаємо в блендер, пробиваємо до неоднорідного стану, додаємо цибулину, яйце, тертий сир, сухарі, солимо, перчимо ще раз пробиваємо. Отриманою масою фаршируємо кальмари, краї скріплюємо зубочистками. Викладаємо на деко, заливаємо вершками або сметаною і ставимо в розігріту духовку при 180С° на 20-25 хвилин.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |