Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Березень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
| | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Меню-газета  Перевернутий пиріг з абрикосами
На форму 22-24см. Для тіста: 100гр.масла кімнатної температури, 100гр.цукру, 160гр.борошна, 4 яйця, 1ч.л. розпушувача, 1ч.л. ванільного екстракту, 10-15 шт. абрикосів. Для карамелі: 100гр.масла, 75гр.цукру, сік одного лимона. Для карамелі розтоплюємо масло, додаємо цукор і лимонний сік, доводимо все до кипіння і тримаємо 2-3 хвилини.
Для тіста розділяємо яйця на білки та жовтки. Білки збиваємо до стійких пік з половиною цукру. Другу половину цукру збиваємо з маслом, додаємо жовтки, ванільний екстракт, просіюємо борошно та розпушувач. Тісто виходить густе, додаємо до нього 1/4 білків і перемішуємо, тісто трохи розрідне і до нього можна акуратно вмішувати білки.
Карамель виливаємо у форму, викладаємо половинки абрикосів, зверху викладаємо тісто. Ставимо в розігріту до 180С° духовку на 40-45 хвилин. Готовий пиріг перевернути на тарілку і дати охолонути. Готовий пиріг можна присипати цукровою пудрою.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 02.04.2025p. |
|