Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Меню-газета  Домашній кетчуп
На 1,3л готового кетчупу: 2,5кг помідор, 3 цибулини, 3 зубчики часнику, 0,5ст.цукру, 0,5ст.оцту, 2ч.л.солі, 0,3ч.л. кориці, 0,5 стручка гіркого перцю, перець горошком, коріандр горошком, пара бутонів гвоздики, кілька гілочок базиліку В принципі, базилік і часник можна пропустити, тоді вийде класичний кетчуп.
Помідори нарізаємо навпіл, цибулю кубиками, гіркий перець цілим викладаємо в каструлю і варимо хвилин 30, поки помідори не перетворяться майже на пюре.
Тим часом приготуємо пряний вузлик. В невеличкий шматок марлі покладемо по 5 горошин чорного перцю та коріандру, 2 бутоничка гвоздики, міцно зав’яжемо.
Варені помідори пробиваємо блендером або на м’ясорубку. Отриману масу протираємо через сито. Готове однорідне пюре ставимо на вогонь нижче середнього, додаємо корицю, пряний вузлик, сіль, цукор, базилік і варимо 20 хвилин. Далі додаємо подрібнений часник на часникодавці, оцет і варимо ще 10 хвилин. Виймаємо вузлик та базилік, розкладаємо гарячий кетчуп в стерилізовані банки, закатуємо.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|