№723 від 08.09.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Соус АйварРецепт балканської кухні. Незвичний, цікавий смак, дуже приємний. Соус можна використовувати як намазку на хліб, він за консистенцією дуже нагадує майонез. А ще він ідеально підходить до мучних страв типу макарон, лазаньї, піцци, а можна і просто з лавашем. На 2 банки 250 мл: - 1 кг болгарського перцю - 2-3 зубчика часнику - 50 мл олії - сіль, перец - 0,5 чилі - 1,5-2ст.л оцту - 1ч.л.цукру Перець запекти в духовці при 250С° до появи чорних підпалин на шкірці (хвилин 15-20). Відразу покласти в пакет, закрити і залишити на 30-40 хвилин. Тепер шкірка легко знімається. Почищений перець кладемо в блендер разом з часником, чилі та пробиваємо до однорідної маси. Викласти в каструлю, додати сіль, цукор, олію, довести до кипіння і уварювати до бажаної густини. Додати оцет, прокип’ятити ще 5 хвилин. На цьому етапі я ще раз пробиваю блендером. Розлити по стерилізованим банка і закатати. Зберігати в прохолодному місці.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |