![]() |
№725 від 21.09.2015p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Меню-газета ![]() Помідори квашені(добові)Рецепту як такого немає, є просто метод: отож, готуємо часникову суміш на 0,5 кг томатів (невеликих “сливочок”). Два великих зубочка часнику пропускаємо через прес, додаємо 1/3ч.л.солі, дрібно нарізаємо пучок кропу, додаємо до часнику, перемішуємо. Помідори миємо, відрізаємо у них кришечки так, щоб утворився конус. Туда закладаємо сіль на кінчику чайної ложки, цукор (вдвічі більше ніж солі), нашу начинку. Закриваємо зрізаною кришечкою і ставимо в глибоку пласку ємність (дуже добре з цим впорається форма для випічки). Зверху на помідори ставимо дві тарілки для трамбування. Залишаємо в теплому приміщенні на добу. За цей час помідори пустять сік і будуть у ньому і маринуватися. Але це за умови, що ви брали невеликі сливочки, якщо берете більші помідори, то й часу і начинки, і солі, і цукру може знадобитися більше. Менші помідори кращі ще й тим, що їх смачніше їсти цілими, щоб не пропала жодна краплина ароматного соку. Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |