№727 від 05.10.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Чим замінити продукти в рецептах? 28 взаємозамінних продуктівІноді, читаючи рецепти і зіставляючи їх з наявними продуктами, ми розчаровано розводимо руками. Щоб таких випадків стало менше, скористайтеся нашим списком взаємозамінних продуктів для приготування різних страв: 1. Коричневий цукор - звичайний цукровий пісок. 2. Пекарський порошок (розпушувач) можна успішно замінити содою, погашеною лимонним соком. 3. Борошно соєве - пшеничне борошно. 4. Лимон 1 шт - лимонна кислота 6-10 гр 5. Ванільна есенція 0,5 гр - ванілін 0,037 гр 6. Патока 1 кг - цукор 750 гр 7. Ром 100 гр - ромова есенція 10-15 гр - коньяк 100 гр 8. Лайм - лимон 9. Кукурудзяний крохмаль - картопляний крохмаль. 10. Діжонська гірчиця - це майже що звичайна гірчиця з додаванням цукру. 11. Кленовий сироп з легкістю можна замінити медом. 12. Бальзамічний оцет - винним оцтом. 13. Кокосове молоко - в соусах кокосове молоко можна заміняти нежирними (10-15%) вершками, в десертах - звичайним молоком. 14. Артишок - свіжі артишоки можна замінити консервованими. А консервовані артишоки замінювані консервованими солодкими перцями. 15. Цибуля-порей - теж можна замінити ріпчастою цибулею і навпаки - для більш м’якого смаку можна замінити ріпчасту цибулю - пореєм. 16. Папайя - замінюється динею. 17. Шпинат - звичайним щавлем. 18. Шоколад - 3 ст. л. какао порошку і 1 ст. л. рослинної олії 19. Сметана - натуральним йогуртом і навпаки. 20. Збиті вершки - 1,5 чашки згущеного молока і ч.л. лимонного соку. Збивати, як звичайні вершки. Інший варіант заміни збитих вершків - зробити пюре з банана і збити його з яєчним білком. Додати пару крапель ванільного екстракту і цукру. 21. Орегано - майоран. 22. Кисляк 1 стакан - 1 стіл. ложка лимонного соку, змішаного зі склянкою молока 23. Кукурудзяний крохмаль - замінюється будь-яким 24. Біле вино можуть замінити в будь-якому соусі 2 шматочки цукру, розчинені в невеликій кількості оцту. 25. Млинцеве борошно можна отримати, з’єднавши пшеничне борошно і розпушувач. 26. Сир Пармезан - будь-яким твердим сиром. 27. Японський рис для суші - будь круглозерний рисом. 28. Васабі - іноді замінюють гірчицею або сумішшю гірчиці з хроном, але заміна за смаком нерівнозначна.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |