Філе миємо, просушуємо паперовим рушничком, нарізаємо шматочками 4*4см. Солимо, перчимо, приправляємо паприкою. Викладаємо в борошно, обкачуємо так, щоб кожен шматочок був запанірований. Тоді всі шматочки обережно викладаємо в кефір, намагаємось ретельно обмакнути кожен шматок. Тоді все знову викладаємо в борошно. У нас утворилася подвійна паніровка. Тепер кожен шматочок викладаємо на якусь площину (в ідеалі на решітку) на 5-7 хвилин. Це робиться для того, щоб наша паніровка була щільнішою та хрусткішою.
А далі є два шляхи: для дітей викладаємо курячі заготовки на деко і запікаємо 20 хвилин при 170С°. А для дорослих можна обсмажити у фритюрі. В будь-якому разі шматочки зменшаться в об’ємі, набудуть золотавого кольору, стануть хрусткими, що дуже нагадує попкорн.
Подавати гарячим з салатом, домашнім кетчупом.
Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA