Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Березень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
| | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Меню-газета  Чабатта(Ciabatta)
На одну велику або дві маленькі: Для опари: 190гр.борошна в/г, 190гр.води кімнатної температури, 1/8ч.л.сухих дріжджів. Все змішали, закрили плівкою і залишили в теплому місці на 12 годин. Така опара називається пуліш. Для тіста: Весь пуліш, 310гр.борошна, 190гр.води, 1/8ч.л.сухих дріжджів, 10гр.солі, 15гр.оливкової олії. Всі інгредієнти змішуємо, найкраще для цього використовувати міксер з насадками гачок, оскільки місити вручну доведеться не менше 20 хвилин, а машина це зробить за 10. Вимішане тісто викладаємо в миску, закриваємо плівкою і залишаємо в теплі на 1 годину. Потім його викладаємо на припорошений борошном стіл, складаємо як книжку, трішки підкачуємо, знову в миску, і на годину в тепле місце. За годину повторюємо всі маніпуляції, і знову чекаємо годину. Тоді формуємо на вибір або одну, або дві чабатти, намагаємося робити це так, щоб не виходило повітря з тіста, даємо відпочити 40 хвилин. Випікаємо при 210С° 25-30 хвилин до золотистого кольору. Даємо повністю охолонути.
Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 09.04.2025p. |
|