№759 від 19.05.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Меню-газета Шоколадний пиріг «Капрезе»Вам необхідно: 300 г мигдального борошна, 200 г темного шоколаду, 70-80%, 220 г вершкового масла, 150 г темного цукру, 6 середніх курячих яєць, дрібка солі, вершкове масло для форми,цукрова пудра Вам також знадобляться: миски, міксер, форма діаметром 26 см, папір для випічки. Увімкніть і розігрійте духовку до 150 °С. Цукор і мигдалеве борошно змішайте в окремій мисці. Шоколад і масло складіть в окрему каструлю, розтопіть на водяній бані. Всипте в шоколадну масу мигдальне борошно і добре перемішайте силіконовою лопаткою. У яєць відділіть жовтки від білків у дві різні миски. Збийте жовтки з дрібкою солі міксером на високій швидкості, до отримання світлої і густої маси. Додайте в жовткову масу шоколадну і трохи збийте міксером, перемкнувши його на низьку швидкість. Міксером на високій швидкості в окремій мисці збийте яєчні білки кімнатної температури до щільних і стійких піків. Акуратно розмішайте білкову масу з рештою, використовуючи силіконову лопатку, до однорідного стану. Форму вистелити папером для випічки, бортики змастіть вершковим маслом. Вилийте у форму тісто і поставте в духовку. Випікайте пиріг протягом 1 години. Дістаньте пиріг з духовки і трохи остудіть. Вийміть його з форми і викладіть на блюдо. Посипте цукровою пудрою, розріжте на порційні шматки і подайте.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |