№763 від 16.06.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Меню-газета Салат «Ельза»Інгредієнти: шинка - 200 г. огірки свіжі - 3 шт. маслини - 0,5 баночки. яйця - 4 шт. мариновані печериці - 100 г. цибуля зелена - 50 г. майонез. Приготування: Шинку ріжемо кубиками. Сюди чудово підійде буженина або копчене м’ясо, варена свинина – теж варіант, але краще копчена. Огірок чистимо і ріжемо кубиками. Печериці ріжемо соломкою. Яйця відварюємо густо, ріжемо кубиками. Цибулю тоненько ріжемо. Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо майонезом.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |