№764 від 23.06.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Меню-газета Торт «Негреня»Інгредієнти для приготування: Борошно-1 ст.; Яйця-2 шт.; Смородинове варення-200 гр.; Маргарин-1/2 пачки; Сметана-100 гр.; Цукор-0,5 склянки; Сіль-1 ч.л.; Майонез-2 ст. л.; Розпушувач тіста-1 ч.л. Інвентар для приготування: Форма для випічки; Тарілочка; Міксер. Крок 1: Робимо тісто. Візьмемо металеву тарілку і розіб›ємо в неї яйця. Потім засипемо цукром. Збиваємо насипані інгредієнти близько двох-трьох хвилин. Потім підкидаємо розм›якшений маргарин і збиваємо до густої однорідної маси. Але це ще не все, додаємо в суміш розпушувач, сіль, сметану і, звичайно ж, майонез. Збиваємо до однорідності. Крок 2: Додаємо смородинове варення. Ось ми і дочекалися приходу борошна. Додаємо борошно і висипаємо поверх варення. Все це добре перемішуємо, тобто збиваємо міксером. Тісто має вийде рідкуватим. Крок 3: Заповнюємо сумішшю форму для випікання і подаємо. Як і при всіх солодких випічках, змащуємо форму маслом. Потім вливаємо тісто, розподіліть його рівномірно. Після – відправляємо в духовку на 20-30 хвилин. Заздалегідь розігрійте її до 180ºC. Бісквіт буде дуже ніжним і запашним. З таким тортиком Ваше чаювання стане ще солодшим і приємнішим. Приємного апетиту!
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |