№766 від 07.07.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Меню-газета Повітряний кекс з вишнею та шоколадомІнгредієнти: 200 г маргарину або вершкового масла; 200 мл сметани; 1 1/2 скл. цукру; 350 г борошна; 1 ч. л. розпушувача; 4 великих яйця; 1 банка (800 г) вишень без кісточок, без рідини; ваніль; 100 г шоколаду-грубо нарізаного; цукрова пудра для посипки. Збити маргарин або масло з цукром до пухкої маси. Додаємо по одному яйцю. Після кожного – збиваємо на великій швидкості до повного перемішування. Зменшуємо швидкість та додаємо сметану. Борошно просіяти з ваніллю. Насипати і замісити тісто до консистенції густої сметани. Перекласти тісто в миску, покласти шоколад та вишню, перемішати ложкою. Форму для кексу змастити маслом (якщо не силікон) і вилити тісто. Розрівняти. Духовку розігріти до 180 гр. Випікати 40 хвилин. Остудити кекс, перекласти на блюдо і посипати цукровою пудрою.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |