№773 від 25.08.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Меню-газета Суп з плавленими сирками і гречкоюДля цього рецепту можна використати як м’який, так і звичайний плавлений сирок. Якщо використовуєте звичайний, то краще його перед закиданням до баняка потерти на терці – тоді він швидше розтане. Інгредієнти 150 г гречки; 200 г плавленого сирку (типу Янтар, але можна і звичайний); 1 морквина; 1/2 середньої цибулини; 2-3 картоплини; подрібнена зелень; 1 лавровий листок; сіль, перець. Приготування 1. Для початку підготуйте 2 літри окропу (можна і бульйон). 2. Чистимо і ріжемо овочі. Картоплю нарізаємо кубиками або соломкою. Моркву дрібно поріжте або потріть на терці. Цибулю подрібніть кубиками. 3. У киплячу воду покладіть картоплю, а трохи згодом, хвилин через 5, моркву і цибулю. Ще через 5 хвилин додайте туди гречку, посоліть, додайте лавровий лист (можна горошинки перців), інші улюблені приправи і варіть до готовності всіх інгредієнтів. 4. У самому кінці, коли суп буде вже готовий, додайте плавлений сирок, подрібнену зелень і перець. Перемішайте до розчинення плавленого сирку. Через хвилину знімайте з вогню і подавайте. Виходить ніжний і смачний супчик з плавленим сирком, який до всього ще й дуже смакує діткам. Смачного!
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |