![]() |
№777 від 22.09.2016p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Маринований болгарській перчикНа 4 банки по 0,5л: 2 кг болгарського перцю 1ст.цукру 1ст.олії 1ст.оцту Відразу зауважую – в маринаді вода та сіль відсутні повністю! Перець, миємо, чистимо від насіння та перетинок, ще раз миємо і нарізаємо смужками. В великій каструлі доводимо до кипіння воду (приблизно 5 літрів). Як тільки закипить, вкидаємо смужки перцю, чекаємо поки ще раз закипить і тримаємо 5 хвилин. Це називається бланшування. Для маринаду цукор, олію та оцет доводимо до кипіння. В стерилізовані банки складаємо перець, заливаємо гарячим маринадом, даємо охолонути. Тоді підготовлені банки стерилізуємо 15 хвилин. Зберігати можна при кімнатній температурі. Більше цікавих та корисних рецептів можна знайти на сайті PIKA.RV.UA
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |