![]() |
№799 від 02.03.2017p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Глазуровані крильцяНа 6 порцій: 1 кг курячих крилець 3ст.л.меду (краще гречаного) 5 ст.л.соєвого соусу 5 ст.л. соусу чилі (можна взяти томатну пасту + 1ч.л. червоного перцю) 1 ч.л. паприки 2ст.л. вустерського соуса дрібка кориці кунжут для посипки готових крилець Для початку миємо крильця, відрізаємо крайню фалангу, просушуємо паперовим рушничком. Для соусу-глазурі змішуємо всі інгредієнти крім кунжуту, додаємо крильця, перемішуємо. Деко застиляємо фольгою, викладаємо крильця в глазурі і запікаємо при180С 30 хвилин. Під час запікання глазур буде стікати на фольгу, то її треба кісточкою намазувати на крильця, так зробити три рази. Гарячі крильця присипаємо кунжутом і можна подавати.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |