Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Оселедець в азіатському стилі
На 4 порції:
1 оселедець свіжоморожений
1 морквина
1 цибулина
100-150 мл оцту
1ст.л.цукру
2 ст.л. соєвого соусу
1ст.л. олії
перець, кунжут, зелена цибуля Оселедець розморожуємо, миємо, потрошимо, філіруємо. Нарізаємо смужками філе, заливаємо оцтом так, щоб всі шматочки були вкриті. Залишаємо на 20 хвилин. Моркву натираємо на тертку, цибулі ріжемо на півкільцями, змішуємо. Цукор змішуємо з соєвим соусом, додаємо чорний перець і олію, ще раз розмішуємо і додаємо до овочів. З риби зливаємо оцет, промиваємо в холодній воді та додаємо до овочів, перемішуємо і залишаємо для маринування на 3-4 години. Пробуємо на спеції, за потреби додаємо сіль, цукор.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|