№802 від 23.03.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Як приготувати сир «Панір» в домашніх умовахПропонуємо вашій увазі рецепт домашнього сиру, у якості якого ви можете бути впевненими на сто відсотків. Приготувавши «Панір» одного разу, ви більше ніколи не купуватимете цей сир у магазині. Він ароматний і тримає форму, чудово ріжеться на скибочки, які можна покласти на канапку. А ще цей сир можна запанірувати в яйці та борошні і підсмажити – просто неймовірна смакота! Інгредієнти: 4 л свіжого коров’ячого молока; 1 ч. ложка лимонної кислоти; 50 мл кип’яченої води; 1 ст. ложка солі. Молоко вилити в каструлю з товстим дном, всипати сіль і поставити на помірний вогонь. Щойно молоко почне закипати, вимкнути вогонь і додати 1 ч. ложку лимонної кислоти, попередньо розчинену у 50 мл води. Обережно перемішати ложкою в кілька прийомів. Коли молочна маса перетвориться на жовто-зеленувату сироватку, в якій плавають сирні згустки, перестати мішати і залишити на хвилин 10-15. Приготувати друшляк, вистелити його складеною вдвоє марлею. Вилити молочно-сирну масу в друшляк, загорнути краї марлі і залишити на 2-3 години для стікання сироватки. Сир виходить вологим і м’яким. Для любителів більш сухого і щільного паніру рекомендується зверху поставити невеличкий вантаж і витримати під пресом 6-7 годин. Перед подачею на стіл панір порізати на шматочки товщиною 0,5 см. Якщо шматочки сиру обмокнути в борошні і яйці та підсмажити на олії, можна подавати як самостійну окрему страву.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |