№813 від 08.06.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Кутаби з зеленнюНа 8 штук: 1 ст.теплої води дрібка солі близько 500г борошна Для начинки: 400г зелені (шпинат, щавель, кінза, петрушка, кріп, черемша але обов»язково має бути суміш) 100г зеленої цибулі 200г розсольного сиру (моцарела, бринза, адигейській) Для тіста сіль розчиняємо у воді, додаємо борошно, але не все – спочатку більшу половину, а тоді будемо підсипати, щоб тісто тісто не вийшло забитим. Тісто має бути м»яким, кладемо його у пакет, пакет – в холодильник не менше ніж на годину. Для начинки зелень миємо, сушимо (краще за допомогою центрифуги). Зелену цибулю підсмажуємо до появи аромату, буквально кілька хвилин, додаємо зелень, солимо і за 2-3 хвилини вимикаємо вогонь. Даємо трохи охолонути і додаємо натертий сир. Далі все як для чебуреків: розкатали тісто, виклали начинку і обсмажуємо. І ось тут пішли відмінності – смажимо на сухій сковорідці до появи коричневих плямок, готові кутаби змазуємо розтопленим маслом.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |