№814 від 15.06.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Скони350 гр. борошна 85 гр. смальцю 200 мл молока 4 ст.л. цукру 1/2 ч.л. солі 1 ч.л. розпушувача (неповна) Борошно з розпушувачем просіюємо в миску додаємо цукор, сіль перемішуємо. Додаємо холодний смалець і перетираємо суміш на крихти. Додаємо холодне молоко і замішуємо тісто. Але не треба зайвих зусиль – тісто має бути грубим. Викладаємо тісто на стіл і руками формуємо пласт товщиною 2-2,5 см. Нарізаємо довільно, краще трикутниками, щоб не лишалося обрізків. Викладаємо на деко, нічим не змазуємо, випікаємо при 200С 20-25 хвилин до золотистого кольору.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |