![]() |
№818 від 13.07.2017p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Салат з серцяНа 4 порції: 500гр. вареного серця (свиняче, теляче) 1 морква 1 цибуля 100гр. свіжого зеленого горошку 2 маринованих огірочка 100гр. домашнього майонезу 100гр. йогурту Все просто, єдиний момент, який затримує весь процес – це варка серця. Отже, відварили серце, охолодили, порізали соломкою. Цибулю порізали чверть кільцями, моркву натерли, заморожений горошком обдати кип»ятком, огірки порізати кубиками. Йогурт змішати з домашнім майонезом (можна і з магазинним, 100гр. великої ролі не зіграють). Все скласти в миску, змішати. Подавати можна відразу.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |