![]() |
№819 від 20.07.2017p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Тирольський пирігНа форму 24см: Брауні: 125 г гіркого шоколаду 70%; 65 г масла; 1 яйце; 60 г цукру; дрібка солі; 10 г ароматного алкоголю; 65 г борошна; 1,5 г розпушувача Ванільний крем «Муслін»: 220 мл молока; 100 г цукру; 1 ст.л. ванільного цукру; 1 яйце; 100 г масла; 2 ст.л. борошна Вишневий гель: 300 г вишні; 100 г цукру; 3 ст.л. води; 1 ст.л. кукурузного крохмалу. Спочатку раджу готувати вишню і крем, оскільки вони мають абсолютно холодними. Для вишневого гелю вишню перемішати з цукром, довести до кипіння. Крохмал розвести у воді і додати до вишні. Варити до загустіння, повністю охолодити, а тоді поставити в холодильник. Для крему цукор і ванільний цукор перемішати з борошном, тоненькою цівочкою влити молоко, додати яйце, варити до запустіння постійно помішуючи. Перелити в іншу миску, закрити плівкою в дотик, охолодити. Масло збити до пухкого стану, додати крем, ще раз збити. Для брауні шоколад розтопити з маслом, додати жовток і алкоголь, перемішати, додати борошно і розпушувач. Білок збити до стійких пік, акуратно ввести в шоколадну суміш. Викласти у форму і випікати 180С 20 хвилин. Готовий пиріг повністю охолодити. Брауні викладаємо на тарілку, на нього викладаємо весь крем, розрівнюємо, на крем викладаємо вишню. Пиріг ставимо в холодильник не менше ніж на 2 години. Нарізаємо і подаємо.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |