№820 від 27.07.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Меню-газета ПікуліЗакусочні огірочки – пікулі, ідеальні до гамбургерів, бургерів, звісно домашніх, та й до наших бутербродів теж підійдуть прекрасно, особливо такі огірочки не пропустять чоловіки і всі прихильники пікантних смаків. А ще смачний спосіб утилізації великих огірків. На 3 банки по 0,5л: 1 кг огірків 2 великі цибулини 3ст.л. солі крупного помолу «під ніж» 2ст. оцту яблучного (можна взяти звичайний, але 6% і хорошого виробника) 2ст.цукру 2ст.л. насіння білої гірчиці 1/2ч.л. куркуми 1/2ч.л. перцю чорного горошком 2ч.л. насіння селери (за бажанням) Огірки промити, нарізати товстенькими кільцями, 0,5см. Так само порізати цибулю, перемішати з сіллю, накрити тарілкою, поставити зверху якійсь вантаж і залишити на 3 години. Овочі промити від солі і дати збігти зайвій воді. В каструлі додаємо цукор, оцет, куркуму, гірчицю та перець, доводимо до кипіння. Закладаємо огірки з цибулею і даємо закипіти. Тримаємо 2-3 хвилини і викладаємо в стерилізовані банки, закриваємо кришками, перевертаємо, накриваємо ковдрою і даємо повністю охолонути. Пікулі готові до вживання за місяць Більше смачних рецептів та цікавої інформації завжди можна знайти на сайті PIKA.RV.UA
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |