![]() |
№822 від 10.08.2017p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Наскільки ви прожарили м’ясо можна визначити на дотикМ’ясо «Raw» або «Blue rare» - сире, але не холодне (прогріте до температури 46-49°C). Обсмажене тільки зовні і злегка підігріте всередині - м’яке на дотик, як і м’язи між великим і вказівним пальцями руки, коли вони повністю розслаблені. М’ясо «Rare» (з кров’ю) є більш стійким, якщо його придавити пальцем. Обсмажений зовні стейк червоний всередині. На дотик - як м’яз між вказівним і великим пальцями, якщо вони стиснуті. М’ясо «Medium Rare» (злегка просмажене) лише доведене до стану відсутності крові, з соком яскраво вираженого рожевого кольору. На дотик - як м’яз між середнім і великим пальцями, коли вони стиснуті. М’ясо «Medium» (середньо прожарене) всередині світло-рожевий сік. На дотик - як м’яз між безіменним і великим пальцями, стиснутими разом. М’ясо «Well-done» (просмажене) абсолютно просмажене м’ясо, майже без соку дуже жорстке на дотик, як м’яз між мізинцем і великим пальцем, коли вони стиснуті разом.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |