№823 від 17.08.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Готуємо торт-закуску «Наполеон». Смачно та оригінальноЗазвичай ми звикли, що «Наполеоном» нас пригощають наостанок. Чай, кава, солодкий торт. Ми пропонуємо вам здивувати ваших гостей, та подати його в якості закуски. Зрозуміло, що цього разу наш «торт» буде зовсім не з кремом та горіхами. Узявши за основу листкове тісто, можна приготувати і смачну закуску. До того ж, для її приготування не потрібно багато продуктів та часу. Інгредієнти: 6 готових коржів або листкове тісто для них; 2 морквини; 2 цибулини; 3 яйця; 2 банки консервованих сардин; 150 грамів твердого сиру; часник, майонез, соняшникова олія. Приготування: Цибулю дрібно порізати, моркву потерти на грубу тертку. І те, й інше разом підсмажити на олії. У кінці смаження додати 2 подрібнені зубчики часнику. Сардину розім’яти виделкою. Яйця і сир потерти на грубу тертку. Отже, маємо 3 види начинки: сардина, овочі і яйця з сиром. Перший корж змастити майонезом, поверх викласти половину сардини, прикрити другим коржем. Знову майонез. Зверху – овочі. Кладемо третій корж. І його покриваємо майонезом, на який викладаємо яйця з сиром. На четвертий корж поверх майонезу викласти решту сардини. Зверху торт помазати майонезом і обсипати крихтами із 6-го коржа.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |