№823 від 17.08.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Маринуємо скумбрію «гарячим» способомПропонуємо вашій увазі рецепт маринування скумбрії «гарячим» способом. Попереднє приготування займе не більше 30 хвилин. А вже за добу ароматна, ніжна скумбрія буде на вашому столі. Інгредієнти: 2 скумбрії; 2 цибулини; 1 ст. ложка солі; 0,5 ст. ложки цукру; 1 ст. ложка оцту; 1 ст. ложка соняшникової олії; 6 горошин чорного перцю; 3 горошини духмяного перцю; 0,5 л води; 1 лавровий листок. Приготування: Скумбрію випатрати, обрізати голови, порізати на поперечні шматочки 3-4 см завширшки. Цибулю порізати півкільцями. В банку викласти шарами шматочки скумбрії, перекладаючи цибулею, влити ложку олії. Закип’ятити воду, додати сіль, цукор, всі спеції, добре перемішати до повного розчинення солі. Залити гарячий маринад разом з нерозчиненими спеціями у банку з рибою та цибулею. Закрити кришкою (найкраще металевою, що закручується), охолодити, поставити в холодильник на добу. За цей час банку зі скумбрією кілька разів дістати з холодильника і струсити. Готову мариновану скумбрію дістати з банки, викласти шматочки риби та цибулі на тарілку для оселедця і подати до столу.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |