№831 від 12.10.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Гарбузові цукати – смачна альтернатива цукеркамГотується гарбузові цукати дуже просто та відносно швидко. Не пошкодуйте зусиль і часу – гарбузові цукерочки з легким ароматом апельсина того варті. Інгредієнти: 1 кг очищеного гарбуза; 1 кг цукру; 1 апельсин; 200 мл води; цукрова пудра. Приготування: Гарбуз порізати на шматочки. Апельсин обдати окропом, порізати, вибрати кісточки, залити киплячою водою і варити 10 хвилин. Цим відваром зі шматочками залити цукор і варити до повного розчинення. Киплячим сиропом залити гарбуз і дати охолонути. Потім варити на повільному вогні до готовності, шматочки гарбуза мають стати прозорими. Уварені шматочки вийняти з сиропу та покласти в духовку нагріту до температури 100-160 °С. Сушити при відчинених дверцятах. Підсушені шматочки гарбуза обсипати цукровою пудрою і скласти в баночку. Готові гарбузові цукати можуть зберігатися у щільно закритій посудині близько 6 місяців.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |