№834 від 02.11.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Салат з капусти з гірчичною заправкоюСалатом з капусти вже нікого не здивуєш, але ж спробувати можна, тим більше, що огірки, томати відійшли до наступного літа, і капуста, морква та буряк наші, практично єдині, друзі-вітаміни. Так що урізноманітнюємо своє меню. На 1 л банку салату: 1 кг капусти 1 велика морква 1 середня цибулина 1 ст.л. міцної гірчиці 1 ст.л. цукру під ніж 1ч.л. солі (за смаком) 100 мл олії Все просто: капусту шинкуємо, моркву натираємо, цибулю ріжемо кубиком, все змішуємо в мисці. Гірчицю, цукор, сіль, олії доводимо до кипіння в сотейнику і кип’ятимо хвилину, відразу заливаємо овочі, перемішуємо, приминати руками не потрібно. Залишаємо на 2 години і можна їсти, або все перекладаємо в банку і ставимо в холодильник. Тепер ви на кілька днів забезпечені смачним, корисним салатом чи гарніром, залишиться лише швиденько приготувати щось гаряче. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!!
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |