№852 від 15.03.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Як приготувати ароматизовану сільСіллю, яка насичена ароматом лимона або свіжих трав, можна приправити будь-яку страву перед приготуванням або прямо в тарілці. Звичайно, ароматизовану сіль можна купити в магазині, але дешевше й цікавіше приготувати її вдома. І не бійтеся зробити більше, ніж вам потрібно, ваші друзі будуть раді отримати її в подарунок (у цьому випадку не забудьте про манірні стрічки!). Пропонуємо кілька варіантів приготування ароматизованої солі. Лаймова сіль з кумином: 100 грам солі; 1 ч.л. кумина; цедра 1-го лайма; 1 ч.л. гранульованого часнику Сіль, цедру лайма, часник і кумин помістити в блендер і змолоти. Пересипати в баночку для спецій. Така ароматизована сіль відмінно підходить до риби і бобових. Цитрусова сіль з розмарином: 100 грам солі; цедра 1-го лимона; цедра 1-го апельсина; велика гілка розмарину, тільки голочки Сіль, цедру лимона та апельсина і розмарин помістити в блендер і змолоти. Пересипати в баночку для спецій. Можна використовувати для приготування м’яса, риби, посипання овочів перед подачею, в стравах італійської кухні. А як смачно посипати такою сіллю звичайну печену картоплю!!
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |