№858 від 26.04.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Рулет з джемомНа деко 30*40 см: 3 яйця 90гр.цукру 90гр. борошна варення, джем для начинки Яйця кімнатної температури збиваємо з цукром не менше 5 хвилин, до утворення кремоподібної субстанції. Зверху просіюємо борошно і лопаткою акуратно вмішуємо, краще це зробити в три заходи – трохи просіяли-вмішали і т.д. Деко застеляємо пергаментом, розподіляємо тісто рівним шаром і випікаємо при 180С 10-15 хвилин, до золотистого кольору. Готовий рулет разом папером викладаємо на рушник і згортаємо. Залишаємо поки не охолоне. Тим часом дістаємо варення і промазуємо рулет. Так як тісто виходить дуже солодким, краще брати начинку з кислинкою. Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |