№871 від 26.07.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Шоколадна ПрагаНа торт діаметром 22 см: Тісто: 4 яйця 85 гр. цукру 60гр. борошна 25гр. крохмалю 15гр. какао Крем: 200гр. масла кімнатної температури 100гр. цукру 80гр.шоколаду від 56% 80гр. вершків від 33% Сироп для пропитки: 75гр. води 75гр. цукру 3ст.л. рому чи коньяку Збиваємо білки до стійких пік поступово додаючи цукор. По одному вводимо жовтки, теж збиваємо. Борошно просіюємо з какао і крохмалем і додаємо до яєчної маси. Акуратно лопаткою вимішуємо до однорідного стану. Викладаємо у форму і випікаємо при 180С 25-30 хвилин. Готовність перевіряємо сірником. Даємо коржу повністю охолонути і розрізаємо на три коржі. Кожен корж пропитуємо сиропом: всі інгредієнти змішали в каструльці і довели до кипіння, цукор має повністю розтанути. Готовий сироп охолоджуємо. Для крему цукор з вершками доводимо до кипіння, знімаємо з вогню і додаємо шоколад, розмішуємо до однорідного стану. Масло збиваємо і додаємо шоколадно-вершкову масу кімнатної температури і ще раз збиваємо до утворення пухкого крему. Перемазуємо торт і прикрашаємо на свій смак. Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |