На форму діаметром 24см:
295гр. борошна
2 яйця
150мл олії
1ч.л. розпушувача
100гр. цукру
250мл йогурту (або сметана 18-22%)
1 кг слив
Всі продукти (крім слив) склали в миску, вінчиком змішали, щоб не залишилося грудочок, вилили тісто у форму. Сливи звільнили від кісточок, виклали поверх тіста зрізом доверху. За бажанням можна присипати сливи цукром, а можна готовий пиріг присипати цукровою пудрою.
Випікаємо при 180С 35-40 хвилин, до проби на суху паличку.
Головний редактор - Конєв В.Л., тел.(098)0565477, (096)3950057
Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється