![]() |
№878 від 13.09.2018p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Torino GrissiniНа 4-6 порцій: 300гр.борошна 180мл теплої води 4гр. свіжих дріжджів 30мл олії (краще оливкової)+ на змазування тіста 4гр. солі манка для обсипки Борошно просіюємо, розтираємо із дріжджами. Сіль розчиняємо у воді, додаємо олію і вливаємо все до борошна, замішуємо тісто. Воно буде липкуватим, але не додавайте більше борошна, залиште у спокої на 1 годину. Оскільки і дріжджів мало і часу, тісто майже не зміниться. 2-3 ст. ложки олії влити у тарілку, манку щедро насипали на стіл. Тісто ділимо на 4 частини, кожну з двох сторін обмакнули в олію, руками розтягнули і поклали на манку, з двох сторін добре присипаємо. Тепер ріжемо на смужки, кожну смужку витягуємо на розмір дека, можна закрутити джгутом. Викладаємо на деко і при 200С випікаємо 15-20 хвилин до золотистого кольору.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |