![]() |
№880 від 27.09.2018p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() МухаммараЦе просто суцільна багатогранність: з однієї сторони – це намазка на хліб, з другої – соус до овочів, риби, з третьої – як заправка до пасти, рагу, теплого салату, з четвертої – маринад до риби, овочів. На 250мл: 2 штучки великого болгарського перцю 30гр. грецьких горіхів 50гр. підсушеного хліба або сухарів 0,5ч.л. сушеного чилі 0,5ч.л.кумину 1 зубчик часнику 30мл олії 1ч.л. соку лимона опціонально Перець запікаємо в духовці до чорних підпалин, викладаємо в пакет, зав’язуємо і залишаємо хвилин на 20. Тоді легко знімаємо шкірку і виймаємо насіння, викладаємо в блендер, туди же додаємо всі інші складові, пробиваємо до однорідного стану, приправляємо на сіль, перець до смаку. Зберігається в холодильнику до тижня.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |