![]() |
№890 від 06.12.2018p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Майже Бейліз і шоколадний сиропНа 300 мл шокладного сиропу: 200гр.цукру 125мл води 40гр.какао 1ч.л.ванільного цукру Все з’єднали в каструльці, довели до кипіння, потримали на маленькому вогні 3-4 хвилини. Перелили в стерилізовану баночку, зберігаємо в холодильнику. Використовуємо як завгодно: для кави, для морозива, для вафель, можна додавати в ранкову кашу, або просто з булочкою до чаю. Ну а тепер лікер. Він нагадує відомий Бейліз – кавово-шоколадно-молочний, доречний буде у різних випадках. 300мл згущеного молока 300мл молока 100мл натуральної кави 2ст.л. шоколадного лікеру 300мл горілки Теж все просто: з’єднали все крім горілки в каструльці, довели до кипіння, охолодили, процідили через 3-4 шари марлі. Додаємо горілку. Настояти добу і можна вживати, зберігати 2 тижні в холодильнику.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |