№901 від 21.02.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Вишневий пирігНа форму 28-30см: Тісто: 350гр. борошна 125гр. масла холодного 0,5ч.л. розпушувача 1 яйце 100гр.сметани 100гр. цукру дрібка солі Начинка: 0,5кг вишні без кісточок (НЕ розморожувати) 100гр. цукру 2ст.л. крохмалю 15гр. масла Дрібка кориці і мускатного горіха Крихти на посипку: 30гр. борошна 30гр.цукру 30гр. масла холодного Готуємо начинку, щоб добре охолонула. Викладаємо заморожену вишню в каструлю, ставимо на середній вогонь, даємо повністю розтанути і закипіти, відливаємо 2 ст.л. соку в окрему посуду. Додаємо до вишні цукор, розмішуємо і даємо сиропу википіти вдвічі, додаємо корицю і мускатний горіх. Крохмаль розмішуємо з відкладеним соком, додаємо до вишні, варимо постійно помішуючи до такого стану, щоб рідина практично вся виварилася, додаємо вершкове масло і перемішуємо. Викладаємо в тарілку вишню і даємо повністю охолонути. Для тіста пробиваємо в блендері холодне масло з борошном, розпушувачем, сіллю і цукром до утворення крихт, додаємо яйце і сметану, замішуємо тісто. Ділимо на дві частини, формуємо кульки, закриваємо в плівку і тримаємо в холодильнику 30 хвилин. Для крихт все пробиваємо блендером і зберігаємо в морозилці. Все тісто розкачуємо, одну частину викладаємо у форму, викладаємо начинку, закриваємо другою частиною тіста, боки підгортаємо. Наколюємо тісто виделкою, щоб виходила пара, посередині для цього ще можна зробити невеликий отвір. Зверху присипаємо крихтами і випікаємо при 180С 30-40 хвилин до золотистого кольору.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |