Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №905 від 21.03.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Листопад 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Грудень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

7 заправок для салатів на сметані чи йогурті

Пропонуємо вашій увазі 7 рецептів заправок для салатів, які готуються на сметані або турецькому йогурті, і які можна приготувати дуже швидко.

Турецький йогурт — продукт, більш легкий у порівнянні з вершками і сметаною (його жирність становить 10%). Крім того, завдяки густій консистенції він чудово підходить для заправки салатів замість майонезу.

1. Заправка для салату на сметані

Інгредієнти:

200 грамів сметани або йогурту без добавок;

1 столова ложка лимонного соку;

2 столові ложки оцту;

дрібка червоного перцю;

1 чайна ложка солі;

1 чайна ложка цукру.

Приготування:

Всі інгредієнти, крім сметани, складіть в тарілку і добре перемішайте. Додайте сметану і знову добре все перемішайте. Заправка для салату готова! Просто, швидко і смачно.

2. Соус на сметані з приправами

Інгредієнти:

півчашки сметани;

3 столові ложки молока;

дрібка сухого бульйону;

дрібка орегано або базиліка;

дрібка свіжомеленого чорного перцю, перцю чилі та кайенського перцю;

четвертина кольорової цибулини, подрібненої;

1 чайна ложка гірчиці.

Приготування:

Всі інгредієнти складіть у блендер і добре подрібніть. Соус готовий!

3. Соус на йогурті з каррі

Інгредієнти:

півчашки йогурту без добавок;

півчашки сметани;

3 столові ложки лимонного соку;

2 столових ложки води;

1 столова ложка меду;

1 чайна ложка каррі;

дрібка солі та свіжомеленого чорного перцю.

Приготування:

Помістіть всі інгредієнти в блендер і добре подрібніть. Перед тим як заправляти салат, поставте готову заправку в холодильник на кілька годин.

4. Лимонна заправка для салату

Інгредієнти:

півчашки сметани;

півчашки оливкової олії;

2 чайні ложки гірчиці;

2-3 зубчики часнику;

2 столових ложки лимонної цедри;

третина чашки свіжовичавленого лимонного соку;

сіль і чорний перець за смаком.

Приготування:

Всі інгредієнти, крім сметани і оливкової олії, добре перемішайте. Додайте оливкову олію, перемішайте. Додайте сметану, знову перемішайте. Поставте соус в холодильник на кілька годин. Така заправка прекрасно підійде для салатів з огірками, помідорами, зеленими листовими овочами.

5. Часниковий соус на сметані або турецькому йогурті

Інгредієнти:

1 пучок кропу;

250-300 грамів сметани або йогурту без добавок;

2-5 зубчиків часнику (за бажанням);

сіль і перець за смаком;

Приготування:

Пучок кропу подрібніть так, щоб він пустив сік. Змішайте подрібнений кріп зі сметаною або йогуртом і додайте часник. Посоліть і поперчіть, після чого перемішайте соус вручну або за допомогою блендера. Соус готовий! Такий соус чудово підійде у вигляді заправки для салату, соусу для м’ясної страви або як діп-соус для будь-якої закуски.

6. Соус на сметані з оливковою олією та гірчицею

Інгредієнти:

70 грамів сметани або йогурту без добавок;

1,5 столових ложки білого винного оцту;

2 столові ложки оливкової олії холодного віджиму;

2 чайні ложки гірчиці;

1 подрібнений зубчик часнику.

Приготування:

Помістіть всі інгредієнти в блендер і добре подрібніть. Соус готовий! Подавати такий соус можна з чим завгодно.

7. Універсальний соус на сметані і кефірі

Інгредієнти:

100 грамів сметани;

100 грамів кефіру;

2 зубчики часнику;

1 гілочка петрушки або кінзи;

сіль і перець за смаком.

Приготування:

Зелень і часник подрібніть. Складіть всі інгредієнти в одну тарілку і добре перемішайте, можна за допомогою блендера. Соус готовий!

21.03.2019


Переглядів: 1824

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1199 від 18.12.2024p.
¤ 
Безпрограшна серія «Вереса» завершилася розгромною поразкою у Львові

Безпрограшна серія «Вереса» завершилася розгромною поразкою у Львові

Пропустивши два швидких м’ячі і ще в першому таймі залишившись у чисельній меншості, «Верес» поступився «Карпатам» у Львові і перервав свою десятиматчеву безпрограшну серію. Ця поразка стала найбільшою за часів відродженого народного клубу і третьою найбільшою для «Вереса» в елітному дивізіоні чемпіонату України....

¤ 
Cкільки потрібно мити волосся шампунем?

Cкільки потрібно мити волосся шампунем?

Двічі милити голову шампунем – необхідність чи маркетинговий хід? Як насправді правильно мити голову, розповідають експерти....

¤ 
Ботокс для профілактики зморшок: що про це думають медики?

Ботокс для профілактики зморшок: що про це думають медики?

Перед тим як у молодому віці почати ін’єкції ботоксу, варто врахувати всі плюси та мінуси і порадитися з лікарем. Бо є нюанси....

¤ 
Проблеми з пам’яттю:

Проблеми з пам’яттю:

втома, перевантаження чи щось серйозніше?

На забудькуватість скаржаться багато: від молодих до людей похилого віку. Спочатку це проявляється начебто в дрібницях, але часто з віком проблема посилюється, і у якусь мить ми розуміємо, що нам важко на себе покластися, так багато витікає, не утримується, розчиняється ніби в повітрі. І тут ми починаємо замислюватися: це просто накопичилася втома і потрібно з’їздити у відпустку, попити вітамінки, чи справа в чомусь суттєвішому? А раптом провали у пам’яті – ознака захворювання? Давайте проаналізуємо, чому пам’ять може нас підводити і що з цим робити....

¤ 
На потягу вдарило струмом: двоє неповнолітніх отримали термічні опіки

На потягу вдарило струмом: двоє неповнолітніх отримали термічні опіки

Інцидент стався 7 грудня близько 20:40 на залізничній станції Верба, що на Дубенщині....

¤ 
У Рівному запрацювала нова модель громадського транспорту

У Рівному запрацювала нова модель громадського транспорту

Можна сміливо говорити про те, що з 1 грудня у Рівному почала працювати нова модель громадського транспорту. Так, на вулиці міста виїхали нові автобуси, які курсують за маршрутом 47А. А загалом для зменшення заторів у місті значно зменшилася кількість маршруток малої місткості....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (22486)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (18436)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (15468)
• Допомога під час карантину [967] (15440)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (15182)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (15048)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14986)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14936)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14908)
• Живи до ста! [965] (14851)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (14810)
• Бюджет і ми… [965] (14788)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (14664)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (14632)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (14514)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (14455)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (14106)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (14073)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному запрацювала нова модель громадського транспорту (344)
• Енергетична безпека: на Рівненщині розвиваються альтернативні джерела енергії (61)
• Різниця між пральним порошком і капсулами (60)
• Проблеми з пам’яттю: (56)
• Безпрограшна серія «Вереса» завершилася розгромною поразкою у Львові (55)
• На потягу вдарило струмом: двоє неповнолітніх отримали термічні опіки (54)
• Чи можна нагрівати мед? (53)
• Ботокс для профілактики зморшок: що про це думають медики? (53)
• Фундучна картопля (53)
• Сушарки проти паперових рушників: що безпечніше для здоров’я? (53)
• Cкільки потрібно мити волосся шампунем? (53)
• Як позбутися неприємного запаху цибулі на руках після готування? (52)
• Анастасія Либак провела розминку з учнями Жобринського ліцею (51)
• Чи нешкідливо вмиватися мінеральною водою? (51)
• Рецепт домашніх патчів (51)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"