№922 від 18.07.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Кілька рецептів молочних шейківМолочний шейк — це солодкий холодний напій, який готують з молока, з морозивом і різними підсолоджувачами (шоколадом, какао, сиропами), а також з кубиками льоду, фруктами та іншими добавками. Молочний шейк для тих, хто стежить за фігурою Інгредієнти: 1 склянка молока жирн. 1%; 4 кубики льоду; 1 чайна ложка ванілі; 1 чайна ложка розчинної кави (за бажанням); замінник цукру. Приготування: Помістіть всі інгредієнти в блендер і добре подрібніть — так, щоб лід роздрібнився. Пити молочний шейк краще відразу ж, поки лід не розтанув. Смачного! Молочний шейк з какао і ванільним морозивом Інгредієнти: 1 чашка какао з молоком; 1 столова ложка цукру (за бажанням); 2 чашки ванільного морозива. Приготування: Помістіть всі інгредієнти в блендер і добре перемішайте. Молочний шейк з какао і ванільним морозивом готовий! Шоколадно-бананово-полуничний молочний шейк Інгредієнти: 1 чашка ванільного морозива; 1/4 чашки молока; 1/2 чашки замороженої полуниці; Половинка стиглого банана; 2 столових ложки шоколадного сиропу; дрібка ванілі; 1 яєчний білок; 1/2 чашки збитих вершків. Приготування: Подрібніть всі інгредієнти в блендері. Прикрасьте молочний шейк збитими вершками. Смачного! Молочний шейк з замороженим бананом Інгредієнти: 1 дуже стиглий банан; 1/2 чашки води; 1/3 чашки молочного порошку; дрібка ванілі; 4 кубики льоду. Приготування: Банан потрібно приготувати заздалегідь, а саме порізати на кружечки і заморозити в морозилці. Всі інгредієнти, крім кубиків льоду, подрібніть в блендері. Потім додайте кубики льоду по одному і знову подрібніть. Молочний шейк з зефіром Інгредієнти: 3 кульки ванільного морозива; 1 столова ложка молока; 2 столових ложки ванільного йогурту; 5 підсмажених зефіринок (йдеться про американський зефір). Приготування: Морозиво, молоко, йогурт і 3 зефіринки подрібніть в блендері. Вилийте молочний шейк в красивий високий стакан, прикрасьте двома зефіринками. Молочний шейк з горіхами і зефіром Інгредієнти: 250 мл молока жирністю 1%; 2 кульки шоколадного морозива; 5 шт. американського зефіру; Збиті вершки; 1 столова ложка подрібненого фундука; шоколадна крихта або шоколадний сироп (за бажанням). Приготування: Молоко, морозиво і горіхи подрібніть в блендері. Вилийте молочний шейк в красиві склянки, прикрасьте збитими вершками, зефіром і шоколадним сиропом. Смачного!
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |