На 1 кг айви нам потрібно 0,5 кг цукру, фрукти подрібнюємо на шматочки довільної форми і засипаємо 250 г. цукру, закриваємо плівкою і залишаємо на ніч.
Наступного дня засипаємо рештою цукру і знову залишаємо на ніч – має утворитися достатня кількість соку, ставимо на маленький вогонь і варимо, постійно помішуючи 30-35 хв. За 5 хв. до кінця варки додаємо лимонну кислоту на кінчику ножа або 1 ч. л. лимонного соку, закриваємо в стерилізовані банки.
Головний редактор - Конєв В.Л., тел.(098)0565477, (096)3950057
Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється