№941 від 28.11.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Як приготувати плавлений сир типу «Янтар» в домашніх умовахПеретворити хороший домашній сир на плавлений, виявляється, досить просто. Варто лише дотриматися певних правил і пропорцій. Виграєте не лише в смаку, а й в економії – домашнього “Янтару” за ті самі гроші виходить значно більше! Інгредієнти: 0,5 домашнього кисломолочного сиру; 0,5 ч. ложки соди; 1 ч. ложки солі (або за смаком); 40 г вершкового масла; 1 яйце (можна й без нього, але сир вийде трішки рідшим); кріп, часник, улюблені спеції. Приготування: Сир, яйце, сіль і соду добре-добре розтерти в не емальованій посудині, в якій буде варитися сир. Коли маса стане однорідною, поставити на маленький вогонь і, варити постійно помішуючи. Спочатку маса буде густа, а потім поступово рідшатиме, ставатиме як густий соус. Коли добре нагріється, додати масло. Коли суміш почне закипати і утворюватиметься пінка, додати спеції (за бажанням) або тертий на найдрібнішій тертці зубок часнику і вимкнути вогонь. Дати сиру охолонути, час від часу помішуючи, щоб зверху не зашкарубла шкірочка. Коли трішки схолоне, перелити в якусь посудину для зберігання і виставити на холод на кілька годин. У сир можна додати будь-які наповнювачі: свіжу зелень, підсмажені печериці, дрібно порізану копчену ковбасу чи бекон – все залежить від вмісту холодильника та вподобань.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |