|
№947 від 16.01.2020p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Листопад 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
Грудень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Карбонат
На 1 кг готового карбонату:
1,1 кг свинячого філе з тоненьким прошарком жиру
1ст.л. солі
1ч.л. цукру
1ч.л. меленого чорного перцю
1 головка часнику
1 ч.л. копченої паприки (можна звичайної) М’ясо миємо, просушуємо. Сіль змішуємо з цукром і чорним перцем, натираємо м’ясо, втираючи в нього спеції. Обв’язуємо ниткою, щоб збереглася форма. Обсмажуємо майбутній карбонат на сковорідці в невеликій кількості олії по кілька хвилин з кожного боку. Обсмажене м’ясо викладаємо на решітку і ставимо в духовку при 90С(!!!) на 90 хвилин. Саме такий режим дозволить всім сокам залишитися всередині, що і дасть таку низьку втрату у вазі – 10?%. В кінці бажано заміряти температуру всередині м’яса, вона має становити 65-67С, але якщо немає термометра, то робимо простіше – в найтовстіше місце втикаємо ніж- має виділятися прозорий сік.
Практично готовий карбонат обмазуємо сумішшю часнику і паприки і залишаємо в духовці, яку виключили. Там м’ясо відпочиває годину. Тоді виймаємо його, охолоджуємо при кімнатній температурі і залишаємо в холодильнику на 12 годин.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1197 від 28.11.2024p. |
|